menu

Sofar Solar

SOFARSOLAR is in 2013 opgericht in China en heeft momenteel 10 dochterondernemingen in Australië, India, Italië, Polen, Duitsland, Wuxi, Shenzhen, Dongguan, Huizhou en Xinyang. Het bedrijf is gespecialiseerd in de R&D, productie en verkoop van een breed scala aan omvormers, waaronder netgekoppelde omvormers (1kW-255kW) en hybride omvormers (3kW-20kW) en energieopslagsystemen.

SOFARSOLAR biedt ook een uitgebreide service aan haar klanten om een ​​optimale tevredenheid te bereiken.

Met een stevige, langdurige positie in China's top 5 fabrikanten van stringomvormers, is SOFARSOLAR nu ook een van de prominente leveranciers van energieopslagoplossingen geworden en wordt algemeen erkend als een betrouwbare, efficiënte en professionele partner.

SOFARSOLAR, met een personeelsbestand van ongeveer 800 medewerkers en gecertificeerd door ISO 9001 & ISO 14001, heeft een sterk R&D-team, dat bestaat uit personeel met meer dan 10 jaar ervaring in de PV-industrie.

Als gevolg hiervan heeft SOFARSOLAR meerdere nieuwe technologische oplossingen kunnen bieden in zowel software als hardware. 

De geautomatiseerde productielijnen van SOFARSOLAR zijn uitgerust met de modernste technologie, wat zorgt voor hoogwaardige, uitgebreide tests en een verhoogde productiecapaciteit.

Door gebruik te maken van zeer geavanceerde apparatuur, creëert SOFARSOLAR producten van topkwaliteit die voldoen aan de behoeften van klanten over de hele wereld.

SOFARSOLAR heeft oplossingen geboden in meer dan 80 landen over de hele wereld (bijv. Brazilië, India, Australië, het VK, Duitsland, Italië, België, Spanje, Nederland, Polen, Frankrijk, Japan, Vietnam, Zuid-Afrika, Pakistan, Korea, China, enz.), waardoor een solide merkherkenning wordt bereikt.

De EUPD heeft SOFARSOLAR in meerdere landen, zoals Polen, Brazilië, Het Verenigd Koninkrijk en India, waaruit het engagement van het bedrijf blijkt om samen met zijn internationale partners de meest optimale resultaten te behalen.