menu

privacy

Wij respecteren de privacy van u als bezoeker van onze website en werken conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Deze website kan voor uw gemak en ter informatie koppelingen bevatten naar websites van derden. Als u deze koppelingen volgt, verlaat u deze website. Wij hebben uitdrukkelijk geen zeggenschap over deze andere websites noch over hun privacybeleid, en dit kan afwijken van dat van ons. Websites van derden worden door ons niet ondersteund, noch spreken wij ons hierover uit. De persoonlijke gegevens die u vrijwillig aan derden verstrekt of die door hen worden verzameld, vallen niet onder onze privacyverklaring. Wij raden u aan alvorens andere bedrijven persoonlijke gegevens te verstrekken, altijd hun privacybeleid te lezen.

Naast de informatie die u zelf verschaft, kunnen wij tijdens uw bezoek aan onze website ook informatie verzamelen via onze hulpmiddelen voor automatische gegevensverzameling, waaronder webbeacons, cookies, ingesloten webkoppelingen en andere veelvuldig gebruikte hulpmiddelen voor het verzamelen van informatie. Deze hulpmiddelen verzamelen bepaalde standaard informatie die door uw browser naar onze website wordt verzonden, zoals het soort en de taal van uw browser, hoe vaak u de website bezoekt en het adres van de website vanwaar u op de onze website bent beland. Ook kan er informatie worden verzameld zoals uw Internet Protocol (IP)-adres, uw klikgedrag (d.w.z. de pagina’s die u bekijkt, de koppelingen waarop u klikt en andere dingen die u doet op onze website) en productinformatie. Een IP-adres is een nummer dat telkens wanneer u op het web surft automatisch aan uw computer wordt toegewezen, en dat webservers in staat stelt uw computer te vinden en te herkennen. Dankzij IP-adressen is Internet-communicatie zoals browsen en winkelen mogelijk. Wij kunnen één of meer van deze hulpmiddelen voor automatische gegevensverzameling ook gebruiken in verband met e-mailberichten die door ons worden verzonden; hierbij worden deze hulpmiddelen gebruikt om informatie te verzamelen wanneer u een dergelijk e-mailbericht opent of erin op een koppeling klikt.

Bij aanvraag van een product of dienst via webformulieren vragen wij u een aantal gegevens op te geven. De verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden gebruikt voor de afhandeling van uw aanvraag en om u informatie te kunnen verstrekken.

Als er wijzigingen zijn in onze Privacyverklaring, wordt de gewijzigde verklaring hier gepubliceerd met de herzieningsdatum. Bij aanzienlijke wijzigingen in deze verklaring kunnen wij u hiervan op andere wijze verwittigen, zoals via e-mail of door middel van een mededeling op onze startpagina.